duminică, 26 septembrie 2010

A fost si sarbatoarea

Am avut emotii, o sarbatoare amanata cu o saptamana, pentru ca puiul meu a experimentat prima lui enterocolita chiar de ziua lui .. apoi ma gandeam ca poate surioara lui ar vrea sa participe din afara :), insa a fost rabdatoare si i-a lasat momentul lui :). Prima sincronizare din viata lui de frate si sora!
Care a fost momentul de sarbatoare perceput de Gruia? Bineinteles, tortul ... mai exact, lumanarea de pe tort, in care a suflat cu toata puterea lui de haiducel de 2 anisori si, desigur, cu cea mai mare incantare! Nici nu auzea cantecul de urare din jur, era cu ochisorii atintiti in flacaruia tremuranda care se tot retragea din puf-urile lui (tati a avut grija de asta ;) ), iar finalul incununat de aplauze a fost punctul culminant si,  cred, singurul reper care sa-l faca pe Gruia sa se gandeasca la acest moment ca fiind al lui special.
In rest, alergatura si chiraiala de copii, ca un stup in care a navalit primavara, explozie de rasete, dar si boticuri puse pentru ca jucaria dorita era mult prea solicitata si .. s-a mai dus un anisor ... unde?? cand, atat de repede?? Prea repede ... mi-e dor deja de ieri, de alaltaieri, de anul trecut, de burtica dintai .. de primul freamat la san ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu